Jurčkov nahrbtnik

Jurcek-velikiProjekt Jurčkov nahrbtnik je namenjen spodbujanju družinskega branja, spoznavanju knjižnice in preživljanju prostega časa ob branju zanimivih zgodb.

OTROCI, Jurček vas že čaka z novimi zgodbami!

Dragi Jurčkov prijatelj!

Če še nisi član knjižnice, se boš ob prvem obisku včlanil in dobil Jurčkovo knjižico. V njej boš našel 9 usmeritev za izbor knjig. Knjige si boš izbral sam na oddelku za otroke (oddelek C). V knjižico napiši odgovore na vprašanja ali nariši ilustracije. Dovolj je, da jih izpolniš 6. Če je potrebno, za pomoč pri iskanju knjig prosi knjižničarko ali knjižničarja, pri branju in pisanju pa naj ti, če je potrebno, pomagajo starši.
Za vsako prebrano knjigo boš dobil Jurčkovo štampiljko. Ko jih zbereš 6, Jurčkovo knjižico oddaj v knjižnici.

Ob koncu te čaka veselo druženje in nagrada!

(za otroke do 8. leta starosti)

(vabilo, knjigica)
No images found.

Tags: Jurčkov nahrbtnik

Virtualna knjižnica

E-knjige, revije, članki, baze...
Vabimo vas k obisku naše virtualne knjižnice, odprta je 24 ur na dan in 7 dni v tednu, dosegljiva pa vam je s samo nekaj kliki iz varnega zavetja vašega doma.
V času epidemije in posledičnega zaprtja vseh enot knjižnice smo vsem članom omogočili brezplačno izposojo elektronskih in zvočnih knjig, časopisov in drugega čtiva.

V spletni knjižnici Biblos vam ponujamo bogat izbor kvalitetne literature, na Biblosu je na voljo več kot 1.000 e-knjig.

V e-knjižnici so vam na voljo tudi številni elektronski viri, ki jih kupujemo in gradimo za vas, od zbirke dnevno svežih časopisov in časnikov PressReader, do številnih enciklopedij in podatkovnih zbirk iz različnih področij človekovega znanja.

Več...

Izposoja e-knjig: Biblos

BIBLOS inkBOOK Prime lifestyle 04b

Kako deluje?

Promocijski video (YouTube)

Na spletnem portalu BIBLOS so prek dostopa na daljavo na voljo elektronske knjige, tako leposlovje, kot priročniki in otroška literatura, ki jih lahko prebirate na vaših napravah: bralnikih z e-črnilom, tablicah, pametnih telefonih, računalnikih ...

OBVESTILO

KNJIŽNICE ZAPRTE DO NADALJNEGA

OBVESTILO 1 zap

×

Member Login

×