Informacije za uporabnike

Kako se včlanim

Ko se boste odločili postati naš član, dobrodošli.

V knjižnico prinesete osebni dokument in izpolnite vpisni list ter plačate članarino po veljavnem ceniku (člani do 18. leta in nezaposleni so članarine oproščeni). Mlajšim od 15 let morajo vpisni list podpisati starši.  Po vnosu podatkov dobite izkaznico in že ste naš član, ki si lahko izposoja gradivo.

Z izkaznico, ki jo prejmete ob vpisu, lahko uveljavljate vse pravice, ki vam kot članu pripadajo, zato jo morate imeti ob vsakem obisku knjižnice s seboj. Izkaznica je veljavna na vseh enotah Knjižnice Pavla Golie Trebnje. Pri izbiri in iskanju gradiva lahko uporabite katalog COBISS+,  z veseljem pa vam bomo pri obojem pomagali in svetovali knjižničarji.

Vpisni list

 pdf word

 

 

aplikacija mCOBISS za Android in iOS

home1mCOBISS vam omogoča dostop do informacij v več kot 400 slovenskih knjižnicah. Kadarkoli in od koderkoli.

Poiščite in rezervirajte knjigo, revijo, časopis, DVD. Podaljšajte rok izposoje. Poglejte, kaj berejo drugi. Izdelajte si seznam priljubljenih knjig in ga delite z drugimi. Poglejte lokacijo knjižnice na zemljevidu in navodila za pot do knjižnice.
androidios

Izposoja e-knjig: Biblos

BIBLOS inkBOOK Prime lifestyle 04b

Kako deluje?

Promocijski video (YouTube)

Na spletnem portalu BIBLOS so prek dostopa na daljavo na voljo elektronske knjige, tako leposlovje, kot priročniki in otroška literatura, ki jih lahko prebirate na vaših napravah: bralnikih z e-črnilom, tablicah, pametnih telefonih, računalnikih ...

Prijava na e-obvestila

Soglasje za prejemanje e-obvestil (več...)

PRIJAVA NA E-OBVESTILA  (ODJAVA)

meil2

 

 

 

 

×

Member Login

×