Informacije za uporabnike

Medknjižnična izposoja

Medknjižnična izposoja je knjižnična storitev, ki omogoča uporabo gradiva drugih knjižnic, ki jih v naših enotah nimamo na zalogi.
Iz skoraj vseh slovenskih knjižnic je možno pridobiti knjižna in tudi neknjižna gradiva (npr. DVD), če so prosta za izposojo. Možno je naročiti tudi samo kopije člankov. 
Storitev medknjižnične izposoje je možna le za polnoletne člane.

Član Knjižnice Pavla Golie Trebnje lahko gradivo naroči osebno v knjižnici, na COBISS/OPAC-u ali po telefonu 07/34-82-111. Stroške medknjižnične izposoje plača član knjižnice, ki je gradivo naročil. Znesek se zaračuna po ceniku knjižnice, ki gradivo pošlje. Ob prevzemu gradiva je naročnik dolžan poravnati stroške, nastale pri medknjižnični izposoji. Stroške mora poravnati tudi, če gradiva ne prevzame.
Gradiva iz Knjižnice Mirana Jarca Novo Mesto ter drugih dolenjskih splošnih knjižnic se lahko pridobi brezplačno!

Rok izposoje naročenega gradiva je določen s strani knjižnice, ki gradivo posreduje. Rok izposoje je načeloma možno tudi podaljšati:
• po telefonu 07/ 34-82-111 
• preko e-pošte info@kpgt.si
O potrditvi podaljšanja vas obvestimo na naveden e-naslov.

Obrazec za naročilo preko medknjižnične izposoje

pdf word

 

aplikacija mCOBISS za Android in iOS

home1mCOBISS vam omogoča dostop do informacij v več kot 400 slovenskih knjižnicah. Kadarkoli in od koderkoli.

Poiščite in rezervirajte knjigo, revijo, časopis, DVD. Podaljšajte rok izposoje. Poglejte, kaj berejo drugi. Izdelajte si seznam priljubljenih knjig in ga delite z drugimi. Poglejte lokacijo knjižnice na zemljevidu in navodila za pot do knjižnice.
androidios

Izposoja e-knjig: Biblos

BIBLOS inkBOOK Prime lifestyle 04b

Kako deluje?

Promocijski video (YouTube)

Na spletnem portalu BIBLOS so prek dostopa na daljavo na voljo elektronske knjige, tako leposlovje, kot priročniki in otroška literatura, ki jih lahko prebirate na vaših napravah: bralnikih z e-črnilom, tablicah, pametnih telefonih, računalnikih ...

Prijava na e-obvestila

Soglasje za prejemanje e-obvestil (več...)

PRIJAVA NA E-OBVESTILA  (ODJAVA)

meil2

 

 

 

 

×

Member Login

×