O knjižnici

Zgodovina knjižnice Mokronog

Spomin tukajšnjih prebivalcev na knjižnico v Mokronogu sega v čas pred drugo svetovno vojno. Takrat je bila v Mokronogu velika knjižnica, ki je bila v lasti mokronoškega sokolskega društva in se je nahajala pod mokronoškim gradom. 

Zgodovina knjižnice Mirna

Ljudska knjižnica Kulturno-umetniškega društva Oton Župančič je bila na Mirni ustanovljena že leta 1946. Štela je 200 zvezkov, urejenih po abecedi avtorjev. Vodila jo je Eda Peče, šiviljska vajenka.

Izposojevališče Veliki Gaber

Z odlokom Občine Trebnje decembra 2013 je Knjižnica Ivana Zorca Veliki Gaber postala izposojevališče Knjižnice Pavla Golie Trebnje. Otvoritev novih in prenovljenih prostorov knjižnice bo predvidoma septembra 2014.

aplikacija mCOBISS za Android in iOS

home1mCOBISS vam omogoča dostop do informacij v več kot 400 slovenskih knjižnicah. Kadarkoli in od koderkoli.

Poiščite in rezervirajte knjigo, revijo, časopis, DVD. Podaljšajte rok izposoje. Poglejte, kaj berejo drugi. Izdelajte si seznam priljubljenih knjig in ga delite z drugimi. Poglejte lokacijo knjižnice na zemljevidu in navodila za pot do knjižnice.
androidios

Izposoja e-knjig: Biblos

BIBLOS inkBOOK Prime lifestyle 04b

Kako deluje?

Promocijski video (YouTube)

Na spletnem portalu BIBLOS so prek dostopa na daljavo na voljo elektronske knjige, tako leposlovje, kot priročniki in otroška literatura, ki jih lahko prebirate na vaših napravah: bralnikih z e-črnilom, tablicah, pametnih telefonih, računalnikih ...

Prijava na e-obvestila

Soglasje za prejemanje e-obvestil (več...)

PRIJAVA NA E-OBVESTILA  (ODJAVA)

meil2

 

 

 

 

×

Member Login

×