Bralni klub

Čarobni svet besed – pogovor o knjigah

"Rad bi vedel," je rekel predse, "kaj se pravzaprav dogaja v knjigi, dokler je zaprta. Seveda so v njej samo črke, natisnjene na papir, pa vendar - nekaj se le mora dogajati, saj ko jo odprem, je takoj tu cela zgodba. Tu so osebe, ki jih še ne poznam, pa najraznovrstnejše prigode in dejanja in boji - in včasih nastajajo morski viharji ali prihajamo v tuje dežele in mesta. Vse je vendarle že nekako v knjigi. Treba jo je brati, da jo doživiš, to je jasno. Ampak v njej je to že prej. Rad bi vedel kako."  (Ende, M.: Neskončna zgodba)

 

Bralni klub je namenjen vsem, ki radi beremo in se o prebrani knjigi želimo pogovarjati.
Enkrat mesečno se bomo dobili v naši knjižnici, ob 17. uri, v prijetnem vzdušju in ob čaju bomo pokramljali. Med seboj bomo delili občutke in misli, mogoče celo oživljali lastne spomine.
Opazovali bomo, kako se nas bo določena knjiga dotaknila, saj vsakdo izmed nas doživlja knjigo na svoj način, ki je drugačen od mojega, tvojega, njenega in njegovega. Lepo se bo srečevati in deliti ljubezen do knjig. Skupaj bomo brali, se smejali ali celo jokali.

Bralni klub v 2019/2020

Za vse informacije o klubu pišite na simona.luzar@tre.sik.si ali pokličite na telefon 07/ 348 21 14.

Tags: Bralni klub

aplikacija mCOBISS za Android in iOS

home1mCOBISS vam omogoča dostop do informacij v več kot 400 slovenskih knjižnicah. Kadarkoli in od koderkoli.

Poiščite in rezervirajte knjigo, revijo, časopis, DVD. Podaljšajte rok izposoje. Poglejte, kaj berejo drugi. Izdelajte si seznam priljubljenih knjig in ga delite z drugimi. Poglejte lokacijo knjižnice na zemljevidu in navodila za pot do knjižnice.
androidios

Izposoja e-knjig: Biblos

BIBLOS inkBOOK Prime lifestyle 04b

Kako deluje?

Promocijski video (YouTube)

Na spletnem portalu BIBLOS so prek dostopa na daljavo na voljo elektronske knjige, tako leposlovje, kot priročniki in otroška literatura, ki jih lahko prebirate na vaših napravah: bralnikih z e-črnilom, tablicah, pametnih telefonih, računalnikih ...

Prijava na e-obvestila

Soglasje za prejemanje e-obvestil (več...)

PRIJAVA NA E-OBVESTILA  (ODJAVA)

meil2

 

 

 

 

×

Member Login

×